Disclaimer

Identiteit

Stichting Robina is gevestigd in Wageningen op de Generaal Foulkesweg 42A. Telefoon 0317-427570. Per mail te bereiken op info@robinia.nl. Voor onze doelstallingen zie Stichting Robinia

Disclaimer

Stichting Robinia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de op deze site verstrekte gegevens of voor de gegevens gekoppeld aan externe sites, alsmede voor problemen die zich als gevolg van het gebruik van deze site of van andere daarmee verbonden externe sites mochten voordoen.

Stichting Robinia takes no responsibility of this site or any linked external site.

Stichting Robinia übernimmt keine Verantwortung dieser Website oder einer verlinkten externen Website.

Stichting Robinia n’assume aucune responsabilité de ce site ou de tout site externe lié.

Stichting Robinia si assume alcuna responsabilità di questo sito o di qualsiasi sito esterno collegato.

Stichting Robinia não se responsabiliza deste site ou de qualquer site externo vinculado.

Privacy en cookies

Stichting Robinia verzamelt geen gegevens van bezoekers als u informatie opzoekt. Alleen als u uw gegevens verstuurt via het formulier of via een mail zullen wij deze opslaan. De bewaartermijn die wij hanteren is 3 jaar. Wij geven deze informatie niet door aan derdern.

Voor de verbetering van de website wordt wel gemonitord hoeveel bezoekers er op de website komen en welke pagina’s er worden bezocht. Daarvoor maken wij gebruik van Google analytics.

Google gebruikt van analytische cookies om het bezoek op de site te monitoren. Wij slaan geen privégegevens van u op. Ook uw IP-adres wordt niet opgeslagen.

Het ‘Amendement gegevensverwerking’ voor deze website is geaccepteerd op 26 maart 2018. Meer informatie vind u op de site van Google analytics.